Pohjois-Korean tilanne

Tällä hetkellä yksi maa maailmassa on todellakin menettämässä kaiken uskottavuuden ja järkensä. Maa on P-K eli Pohjois – Korea. Tämä kyseinen maa on uhannut jatkuvasti heidän etelä naapuria kaikenlaisilla sotatoimilla, ennen kaikkea ydinsodalla. Todella kauheaksi asian tekee myös se, että P-K:lla on heidän omien kertomuksien mukaan käytössään ydinaseita. Ydinaseita ei maailmalla katsota kovinkaan herkällä silmällä, vaan monet maat ovat suhtautuneet uhkauksiin todella vakavasti. Tässä on ollut kaikenlaista spekulaatiota siitä, tuleeko maassa jatkumaan diktatuuri kuten aina aikaisemmin. Tällä hetkellä esim. kamerat ja ulkomaalaiset mediat ovat täysin pimitettyjä Pohjois – Korean kansalaisilta. Heillä ei ole oikeutta lukea muiden maiden uutisia tai ottaa kuvia ja lähettää niitä ulkomaille. He ovat kaiken kaikkiaan eristäytyneet muusta maailmasta niin, että heidän kansalaiset eivät todella tiedä, mitä muualla maailmassa tapahtuu ja he ovat myös aika paljon perässä muita maita teknologian osalta. Kaiken kukkuraksi heidän omissa sanomalehdissä on kirjoiteltu kaikenlaisia todella ihmeellisiä asioita, kuten että heidän maansa voitti jalkapallon MM-kisat ja että heidän diktaattori olisi voittanut 8 olympia-kultaa. Tämähän on todella täyttä potaskaa. Sääliksi käy kaikkia viattomia ihmisiä jotka ovat syntyneet P-K:hon. Mitä väärää he ovat tehneet, että he saavat kärsiä heidän maansa erilaisista ihmeellisistä kulttuureista ja käytännön tavoista aina menettely tapoihin. Todella kummalliseksi asian tekee myös se, että he uhkaavat myös muita maita tällä hetkellä Etelä-Korean ohessa, kuten Amerikan Yhdysvaltoja. Tämä ei todellakaan meinaa maalle mitään muuta kuin pahaa. Saa nähdä kuinka pitkään tässä kestää, ennen kuin jotain tulee todella tapahtumaan. Seuraavassa artikkelissa Pohjois-Koreasta ja Yhdysvalloista enemmän.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *