Hyökkääkö USA Pohjois Koreaan?

Hyökkääkö USA Pohjois Koreaan?

Kuinka pitkään uskotte että USA aikoo katsoa vierestä kun Pohjois Korea uhkailee heidän etelä naapuriaan eli Etelä Koreaa? Uskon henkilökohtaisesti että ei kovin pitkään. Tällä hetkellä olemme lukeneet paljon erilaisia uutisia jotka koskevat Pohjois Koreaa. He ovat uhanneet Etelä Koreaa monen monta kerta väkivallalla, ydinaseilla ja sodalla. Pohjois-Koreassa kaikki on todella lavastettua.

Heillä ei ole suoranaista yhteyttä ulkomaailmaan, jolla tarkoitan muihin maihin. Pohjois Koreassahan ei saa kuvata mitään tai viedä tietoja maasta maan ulkopuolelle. He ovat paikallisissa uutisissa uutisoineet mm. sellaista potaskaa että heidän diktaattorinsa olisi voittanut monen monta olympia kultaa ja että Pohjois-Korea olisi voittanut jalkapallon MM-kultaa. Tämähän ei pidä paikkaansa millään mittapuulla.

Joka tapauksessa, diktaattori on myös määrännyt kaikki maan joukot valmiuteen mahdollista sotaa varten. Todella lapselliseltahan se kuullostaa että Pohjois-Korea kokoajan uhkailee kaikenlaisilla ydinaseilla. Uutisissa ympäri maailmaa on naurettu heidän vanhanaikaiselle tekniikalleen. Heidän teknologia on valovuoden perässä muiden maiden teknologiaa.

Tästä voi tehdä hyvin nopean ja helpon johtopäätöksen, kun katsoo kuvia heidän tarkkailuhuoneesta, eng. kiel. “Control Room”. Uskomatonta että maa joka käyttää teknologiaa 80-luvuta uskaltaa mennä uhoamaan muille maille yhtään mitään. Uskon että USA vallottaisi Pohjois-Korean muutamassa tunnissa, mikäli USA:n mitta täyttyisi uhkailuista.

En usko että Pohjois-Korea pystyisi antamaan mitään vastusta heille. Tämä voisi olla kerrankin hyvä asia maailman rauhalle, saada USA tekemään kerrankin jotain hyvää. USA on tunnettu heidän turhista sodista ja turhista väliintuloista maailmalla. Parhaiten USA muistetaan muutamien vuosien takaisista Afghanistanin sodasta ja Iraakin sodasta.

Toivottavasti maailmassa pysyy rauha ja mitään uusia sotia ei nähtäisi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *