Strategia, Ruletti ja video-pokeri

Niin kuin tuossa edellisessä artikkelissa pohdittiin, niin onhan se nyt vaan niin, että sotiminen on tavalla tai toisella jonkunlaista peliä, johon kuuluu strategia, kuri ja sen noudattaminen. Mitä enemmän enemmän maan sotilaat noudattavat maansa strategiaa, sitä kovempi kurinalaisuus on maan sotilailla. Mitä enemmän heillä on kuria, sitä helpommin he ovat kurinalaisia.

Tämä sama metodi sopii myös kaikenlaisiin nettipeleihin. Parhaiten strategiat sopivat video-pokeri ja ruletti peleihin. Klikkaa ruletti tai video-pokeri linkkiä niin saat tarkemmat tiedot peleistä.

Sanotaan, että pelaat vaikka video-pokeri peliä, ja haluat voittaa siinä rahaa. Ensin, ennen kuin aloitat sinun tulee laatia strategia. Ensimmäinen suunnitelma voi koskea esim. voitto-häviö suhdetta. Mitä teet kun häviät yhden panoksen? Nostatko panosta vai jatkatko samaan malliin?

Sama voi päteä myös ruletissa. Tässä pelissä voi myös pelata erilaisten strategioiden mukaan. Yksi ehkä tunnetuimmista strategioista on että panostat aina samaan väriin. Sanotaan että panostat aina punaiselle, silloin sinulla on lähes 50 % mahdollisuus voittaa joka kerta.

Sanotaan että aloitat 100 € pelikassalla. Aloitat panostamisen 1 € punaiselle. Jos voitat, voitat yhteensä 2 €. Jos häviät 1 € panostuksen, sanotaan siis että tulee vaikka musta, niin korotat panosta seuraavalle kierrokselle.

Miksi? Korotat panostuksesi sen takia että aina kun panostat voit voittaa enemmän kuin olet yhteensä hävinnyt. Eli toisella kierroksella panostat 2 €, jos häviät ensimmäisen. Sanotaan että toinen kierros osuu, voitat yhteensä 4 €. Tämä tarkoittaa että jäät siis 1 € + puolella. Jos toinenkaan pyöritys ei osua, korotat uudelleen panosta. Tällä kertaa panostat 4 €. Jos tämä osuu, voitat 8 €, ja jäät jälleen + 1 €!

Tätä noudattamalla voit voittaa todella paljon rahaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *